Ser på fremtiden for innendørs digital skilting

Ser på fremtiden for innendørs digital skilting

Redaktørens merknad: Dette er en del av en serie som analyserer nåværende og fremtidige trender i markedet for digital skilting.Den neste delen vil analysere programvaretrender.

dvbsabswnbsr

Digital skilting har raskt utvidet sin rekkevidde i nesten alle markeder og områder, spesielt innendørs.Nå bruker både store og små forhandlere digital skilting i større antall for å annonsere, øke merkevarebygging og forbedre kundeopplevelsen, ifølge Digital Signage Future Trends Report.Den fant at to tredjedeler av undersøkte forhandlere sa at forbedret merkevarebygging var den største fordelen med digital skilting, etterfulgt av forbedret kundeservice med 40 prosent.

Nordiska Kompaniet, en forhandler i Stockholm, Sverige, for eksempel, utplasserte digital skilting med garvede skinnbånd rundt toppen og hengte dem på veggen for å skape en illusjon om at skjermen hang ved bandet.Dette hjalp skjermene til å integreres med forhandlerens generelle nøkterne og høyklasses merkevareimage.

På et generelt nivå ser den innendørs digitale skiltplassen bedre skjermer for å forbedre merkevarebyggingen, og bedre engasjementsverktøy for å forbedre kundeopplevelsen.

Bedre skjermer

En stor trend er en overgang fra LCD-skjermer til mer avanserte LED-skjermer, ifølge Barry Pearmen, salgssjef i Watchfire.Pearman hevdet at de synkende kostnadene for LED-skjermer er med på å drive denne trenden.

LED blir ikke bare mer vanlig, de blir også mer avanserte.

"LED har eksistert en god stund, vi fortsetter å presse strammere og strammere tonehøyder, og kommer LED-lys nærmere og nærmere hverandre," sa Brian Huber, kreativ teamleder, Watchfire, i et intervju.«Dagene er forbi med akkurat det gigantiske lyspæreskiltet som viser bare 8 tegn om gangen.»

En annen stor trend er presset mot LED-skjermer med direkte visning for å skape mer oppslukende og fryktinngytende opplevelser, ifølge Kevin Christopherson, direktør for produktmarkedsføring, NEC Display Solutions.

"Direct view LED-paneler er svært tilpassbare og kan skape opplevelser som omkranser publikum eller skape arkitektonisk fengslende fokuspunkter," sa Christopherson i sitt bidrag til 2018 Digital Signage Future Trends Report "Med pikselpitch-alternativer for alt fra nærbildevisning til fjernvisning for større arenaer, eiere kan bruke dvLED for å gi en helt unik og minneverdig opplevelse.»

Bedre engasjementsverktøy

Bare å ha en lysere skjerm er ikke nok til å gi bedre innendørsopplevelser.Det er grunnen til at leverandører av digital skilting tilbyr flere og mer avanserte analysesystemer for å få viktig innsikt i kunder, slik at de bedre kan engasjere dem.

Matthias Woggon, administrerende direktør, eyefactive, påpekte i sitt bidrag til Digital Signage Future Trends Report at leverandører bruker nærhetssensorer og ansiktsgjenkjenningskameraer for å identifisere nøkkelinformasjon om en kunde, for eksempel om de ser på et produkt eller en skjerm.

"Moderne algoritmer er til og med i stand til å oppdage parametere som alder, kjønn og humør ved å analysere ansiktsuttrykkene på kameraopptakene.I tillegg kan berøringsskjermer måle berøringer på spesifikt innhold og kan vurdere den nøyaktige ytelsen til reklamekampanjer og avkastningen på investeringen, sa Woggan."Kombinasjonen av ansiktsgjenkjenning og berøringsteknologi gjør det mulig å måle hvor mange mennesker som reagerer på hvilket innhold og gjør det lettere å lage målrettede kampanjer og vedvarende optimalisering."

Digital skilting leverer også interaktive omnikanalopplevelser for å engasjere kunder.Ian Crosby, visepresident for salg og markedsføring for Zytronic, skrev i sitt bidrag til Digital Signage Future Trends Report om Ebekek, en forhandler av mor- og babyprodukter i Tyrkia.Ebekek bruker interaktiv digital skilting for å integrere e-handel og assistert salg.Kunder kan bla gjennom hele spekteret av produkter og foreta et kjøp selvstendig eller be en salgsassistent om hjelp.

Undersøkelsen for Digital Signage Future Trends 2018-rapporten bekreftet denne trenden med økende interaktive opplevelser.50 prosent av forhandlerne sa at de fant berøringsskjermer svært nyttige for digital skilting.

Den generelle større trenden med alle disse eksemplene er fremstøtet mot mer reaksjonære medier, ifølge en blogg fra 2019 Digital Signage Future Trends Report av Geoffrey Platt, direktør for RealMotion

"Disse nye interaktive teknologiene krever alle ett felles element.Evnen til å skape, analysere og reagere i en verden som krever sanntidsbaserte løsninger, sa Platt.

Hvor er vi på vei?

På innendørsområdet blir digital skilting både større i form av større, større skjermer med innovativ programvare og mindre, ettersom Mom and Pop-butikker distribuerer enklere skjermer i større antall.

Christopherson hevdet at sluttbrukere og leverandører av digital skilting har utviklet løsninger som skaper et engasjert publikum.Det neste store steget er når alle brikkene faller på plass, og vi begynner å se virkelig dynamiske distribusjoner strømme inn i markedet for både store og små selskaper.

"Neste trinn er å sette analysedelen på plass," sa Christopherson."Når den første bølgen av disse fullsystemprosjektene er fullført, kan du forvente at denne praksisen tar av som en ild i tørt gress ettersom eierne ser den ekstra verdien den gir."

Bilde via Istock.com.


Innleggstid: Aug-02-2019