Kumaha cara ngagunakeun signage digital dina konstruksi lobi perusahaan?

SYTON masang signage digital pikeun lobi perusahaan. Fungsina kalebet ngagulung berita, cuaca, slide média, daptar acara sareng tugas perusahaan

Saban dinten, beuki seueur perusahaan di dunya mimiti nganggo signage digital pikeun nyayogikeun pangalaman lobi anu pikaresepeun, pikaresep sareng mangpaat pikeun lobi perusahaan. Tina layar wilujeng sumping dugi ka katalog digital, signage digital di lobi tiasa gaduh pangaruh anu signifikan pikeun perusahaan anjeun. Upami anjeun ogé hoyong nganggo signage digital pikeun komunikasi internal.

A

Hayu urang tingali sababaraha cara pikeun nganggo signage digital di lobi perusahaan.

Carita parusahaan

Anggo signage digital di lobi perusahaan anjeun pikeun nyiarkeun sajarah, misi, visi, timeline, stakeholder, sareng prestasi perusahaan anjeun pikeun poténsial sareng karyawan anyar. Cara ieu ngabagi carita perusahaan anu kontémporér, diakui sareng inovatif. Pidéo perusahaan pondok sareng carita kasuksésan pelanggan ogé hal anu saé. Aranjeunna tiasa nyaritakeun carita anjeun sareng sakaligus nguatkeun naha sareng kumaha perusahaan anjeun béda.

Katalog digital

Pasihan pangunjung anjeun aksés gampang kana inpormasi jalan penting. Ngagunakeun katalog digital, anjeun tiasa nambihan peta layar arah layar sentuh, inpormasi kontak, nomer suite, sareng sajabana. Katalog digital tiasa diénggalan sacara real waktos ti lokasi mana waé, sareng anjeun tiasa daptar panyewa dumasar lantai, nomer suite atanapi urutan abjad.

Salaku tambahan kana daptar katalog digital, anjeun ogé tiasa ngahususkeun eusi layar kalayan pesen wilujeng sumping khusus kanggo tamu sareng pelanggan khusus. Pesen-pesen ieu tiasa tos dijadwalkeun pikeun sacara otomatis diputer sareng kadaluarsa dina tanggal sareng waktos anu ditangtoskeun.

Tembok video lobi

Nalika pangunjung asup ka lobi perusahaan anjeun, penting pisan anjeun nyiptakeun kesan munggaran anu séhat sareng positip. Ieu ngahartikeun wanda anu datang salami kunjungan. Cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu sacara épéktip nyaéta nganggo signage digital perusahaan dina bentuk témbok pidéo (2 × 2, 3 × 3, 4 × 4, jst). Tembok TV bakal nyésakeun kesan anu jero sareng unik. Ieu cara anu saé pikeun nyieun mérek anjeun menonjol!

Pikeun nambihan kejutan tambahan, anjeun tiasa ngabagéakeun sémah kalayan pesen wilujeng sumping anu dipersonalisasi kalayan gambar, téks, sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana sareng tamu anjeun. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun témbok pidéo pikeun mintonkeun sadaya jinis eusi anu matak, sapertos inpormasi produk anyar sareng iklan, acara utama anu bakal datang, berita perusahaan ayeuna sareng feed média sosial. Éta ogé ngamungkinkeun pikeun interaksi palanggan anu langkung dipersonalisasi sareng praktis, anu bakal narik perhatian pangunjung sareng tamu anu pangpangna.

Dibandingkeun sareng panggunaan tanda poster tradisional atanapi papan iklan, pangaruh témbok pidéo langkung penting. Barina ogé, lobi perusahaan mangrupikeun titik awal utami pikeun sadaya tamu, naha éta datang anyar atanapi anu datang ka bumi. Janten naha anjeun henteu nganggo signage digital di lobi pikeun nyiptakeun pangalaman anu teu hilap sareng pikaresepeun pikeun tamu, pengunjung sareng karyawan anjeun, supados anjeun tiasa ngamanfaatkeun kasempetan ieu?

https://www.sytonkiosk.com/


Pos waktos: Mar-20-2021