Kepiye cara nggunakake signage digital ing konstruksi lobi perusahaan?

SYTON nginstal pratandha digital kanggo lobi perusahaan. Fungsine kalebu nggulung warta, cuaca, slide media, dhaptar acara lan tugas perusahaan

Saben dina, akeh perusahaan ing jagad iki wiwit nggunakake signage digital kanggo menehi pengalaman lobi sing nyenengake, disenengi lan migunani kanggo lobi perusahaan. Saka layar sambutan nganti katalog digital, tondo asto digital ing lobi bisa menehi pengaruh sing signifikan marang perusahaan sampeyan. Yen sampeyan uga pengin nggunakake signage digital kanggo komunikasi internal.

A

Ayo goleki sawetara cara nggunakake signage digital ing lobi perusahaan.

Crita perusahaan

Gunakake signage digital ing lobi perusahaan kanggo nyiarake riwayat, misi, visi, timeline, stakeholder, lan prestasi perusahaan kanthi apik lan akurat kanggo calon pelanggan lan karyawan anyar. Cara nuduhake crita perusahaan kontemporer, misuwur lan inovatif. Video perusahaan cekak lan crita sukses pelanggan uga dadi perkara sing apik. Dheweke bisa menehi crita marang sampeyan lan sekaligus negesake kenapa lan kepiye perusahaan beda.

Katalog digital

Menehi pengunjung gampang akses menyang informasi cara nggoleki sing penting. Nggunakake katalog digital, sampeyan bisa nambah peta wayfinding layar tutul, informasi kontak, nomer suite, lsp. Katalog digital bisa dianyari kanthi nyata saka sembarang lokasi, lan sampeyan bisa ndhaptar penyewa miturut lantai, nomer suite utawa urutan abjad.

Saliyane dhaptar katalog digital, sampeyan uga bisa nggawe konten konten layar kanthi pesen sambutan khusus kanggo tamu lan pelanggan tartamtu. Pesen kasebut bisa dijadwalake supaya bisa diputer lan kadaluwarsa kanthi otomatis ing tanggal lan wektu sing ditemtokake.

Tembok video lobi

Nalika pengunjung mlebu ing lobi perusahaan sampeyan, sampeyan kudu nggawe kesan pertama sing sehat lan positif. Iki nemtokake swasana pengunjung sajrone kunjungan. Cara paling apik kanggo nindakake kanthi efektif yaiku nggunakake signage digital perusahaan ing tembok tembok (2 × 2, 3 × 3, 4 × 4, lsp). Tembok TV bakal menehi kesan sing jero lan unik. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe merek sampeyan misuwur!

Kanggo nambah kejutan, sampeyan bisa nampani tamu kanthi pesen sambutan khusus karo gambar, teks, lan informasi liyane sing gegandhengan karo tamu. Sampeyan uga bisa nggunakake tembok video kanggo nampilake kabeh jinis konten sing nyenengake, kayata informasi lan iklan produk anyar, acara utama sing bakal teka, warta perusahaan saiki, lan feed media sosial. Iki uga ngidini interaksi pelanggan sing luwih pribadi lan praktis, sing bakal narik kawigaten para tamu lan tamu.

Yen dibandhingake karo nggunakake tandha-tandha poster tradisional utawa papan reklame, pengaruh tembok video luwih penting. Apamaneh, lobi perusahaan minangka titik wiwitan utama kanggo kabeh pengunjung, yaiku pengunjung anyar utawa pengunjung bali. Dadi, apa sampeyan ora nggunakake signage digital ing lobi kanggo nggawe pengalaman sing ora iso lali lan nyenengake kanggo tamu, pengunjung lan karyawan, supaya sampeyan bisa nggunakake kesempatan kasebut kanthi maksimal?

https://www.sytonkiosk.com/


Wektu kiriman: Mar-20-2021