banner1
13
Q7
Q4
q8

Pabrik kita

Professional, kualitas, lan efficiency dhuwur

Kanggo dekade, SYTON nanggapi positif kanggo panjaluk pasar produksi cerdas. Nggabungake sumber internal industri, lan gabungke teknologi informasi kanggo nggawe solusi Manajemen bengkel cerdas.

Babagan awake dhewe

Shenzhen Syton Technology Co., Ltd, iku salah siji saka manufaktur profesional anjog saka pamuter iklan ing Shenzhen. Minangka Produsèn anjog kanggo macem-macem jinis pamuter iklan, kita wis diekspor lantai ngadeg, tembok dipasang, LCD tampilan transparent, wall LCD video lan ing saindhenging donya. Luwih saka 14 years 'experience ing lapangan iki, sistem layanan sampurna lan QC nemen testing standar, supaya banget competitive ing pasar saiki.

Advantage kita

Professional Lan Reliability

proses Manufaktur beluk logam tertutup SYTON kang menehi tliti, kinerja, lan linuwih ing aplikasi karo kualitas unparalleled.