Avantazhi ynë

SYTON është bërë partneri ODM / OEM i një numri kompanish të klasit botëror.Produktet tona janë eksportuar në mbi tetëdhjetë (80) vende të botës.
Përvojë: Mbi 18 vjet në OEM/ODM
Cilësia: Lënda e parë me cilësi të lartë, ISO9001 kaloi, siguron cilësinë e produktit të përfunduar
Ekipi: Ekipi i inxhinierëve me përvojë të shitjeve, përgjigje e shpejtë 7×24
Oferta konkurruese: Koncepti i prodhimit të teknologjisë së lartë dhe sasia e madhe e porosive zvogëlojnë koston tonë.

Më shumë Produkte

pse na zgjodhet ne

SYTON TECHNOLOGY CO., LTD, u themelua në vitin 2005, duke u fokusuar në zgjidhjet e sinjalistikës dixhitale për më shumë se 18 vjet.Ne u angazhuam për aplikimin e teknologjisë më të fundit, dizajnimin, kërkimin dhe zhvillimin e ekraneve të reklamave komerciale në supermarkete, qendra tregtare.hotel, bankë, spital, transport dhe më shumë.

Ne kryesisht operojmë në tregjet e Amerikës së Veriut, Evropës dhe Lindjes së Mesme dhe kemi nënshkruar marrëveshje partneriteti strategjik me kompani të njohura vendase në Shtetet e Bashkuara.Gjermania.Britania, Franca.Australia.Singapori, Vietnami dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Lajmet e Kompanisë

Kuptimi i Totemeve Dixhitale

Në botën e sotme me njohuri teknologjike, metodat tradicionale të reklamimit gradualisht po lënë mënjanë për të lënë vend për qasje më interaktive dhe dinamike.Një metodë e tillë që ka fituar popullaritet të konsiderueshëm është sinjalizimi dixhital, i cili përdor toteme dixhitale për të kapur dhe angazhuar audiencën në një ...

Fuqia e sinjalistikës dixhitale të montuar në mur

Në botën e sotme me ritme të shpejta, komunikimi efektiv është thelbësor për suksesin.Mënyrat tradicionale të reklamimit dhe shpërndarjes së informacionit po zëvendësohen gradualisht nga metoda më interaktive dhe më tërheqëse.Një risi e tillë që ka transformuar mënyrën se si ne komunikojmë është montimi në mur...

  • Furnizuesi i famshëm i sinjalistikës dixhitale në Kinë