banner1
13
q7
q4
q8

Kilang kitu urang

Profésional, kualitas, sarta efisiensi tinggi

Keur dekade kaliwat, SYTON direspon positif kana tungtutan pasar produksi calakan. Ngahijikeun SDM internal industri, sarta ngagabungkeun téknologi informasi keur nyieun solusi manajemen workshop calakan.

Tentang Kami

Shenzhen Syton Téhnologi Co., Ltd, nyaéta salah sahiji pabrik profésional ngarah tina iklan pamuter di Shenzhen. Salaku produsén ngarah pikeun rupa-rupa pamuter iklan, kami geus diékspor lanté nangtung, témbok dipasang, tampilan LCD transparan, témbok LCD video jeung saterusna di sakuliah dunya. Leuwih ti 14 taun 'pangalaman dina widang ieu, sistem layanan sampurna jeung QC ekstrim nguji baku hayu urang tetep pisan kalapa di pasar ayeuna.

Kauntungan urang

Profésional Jeung Reliability

prosés manufaktur husus logam proprietary SYTON urang nyadiakeun precision, kinerja, jeung reliabilitas dina sagala aplikasi kalawan kualitas unparalleled.