wartos

  • Digital Signage  brings you a different experience

    Digital Signage  brings you a different experience

    From LCD advertising machine to network advertising machine; from indoor advertising machine to outdoor advertising machine; from pure broadcast advertising machine to interactive advertising machine. The development of advertising machines has been at a steady pace, and the development of China&...
    Maca deui
  • The role of contactless displays now in the retail industry

    The role of contactless displays now in the retail industry

    The COVID-19 pandemic has prompted retailers to make many changes and re-examine the in-store experience in terms of product interaction. According to an industry leader, this is accelerating the advancement of contactless retail display technology, which is an innovation that is conducive to cus...
    Maca deui
  • Advantages of outdoor digital signage in urban construction!

    Advantages of outdoor digital signage in urban construction!

    1. Innovative functions 1. Add a broadcast control device in the outdoor cabinet, which can conveniently and effectively manage the equipment and broadcast content through the network, and supports a variety of network modes. 2. Touch devices can be installed to make the displayed content more in...
    Maca deui
  • Which one is better for teaching all-in-one screen? Take you to understand SYTON.

    Which one is better for teaching all-in-one screen? Take you to understand SYTON.

    As a practitioner of an education and training institution, I think a useful teaching all-in-one machine is very important to the classroom. At present, there are many brands of teaching all-in-ones on the market, which one is better? In our organization’s procurement list, the far-reaching...
    Maca deui
  • Why digital signage can become the vane of the LCD screen market?

    Why digital signage can become the vane of the LCD screen market?

    The powerful function and principle basis of LCD advertising machine: 1. The touch screen used in the LCD advertising machine adopts the working principle of capacitive touch screen. Work according to the current level, high cost, but high precision, clear resolution, dustproof, waterproof and sh...
    Maca deui
  • Munculna mesin iklan sadayana-dina-hiji enriches pamahaman jalma ngeunaan saluran inpormasi real-time

    Munculna mesin iklan sadayana-dina-hiji enriches pamahaman jalma ngeunaan saluran inpormasi real-time

    Urang hirup dina jaman pamekaran téknologi gancang. Pikeun menonjol dina pasar anu kompetitif sengit ngabutuhkeun urang pikeun terus-terusan ngalangkungan tantangan. Nanging, kumaha ngungkulan kasusah parantos janten perhatian pikeun seueur usaha alit sareng sedeng. Nyanghareupan saingan anu kuat ...
    Maca deui
  • Ngajarkeun mesin terpadu sareng proyéksi, saha anu langkung saé ngajaga paningalian

    Ngajarkeun mesin terpadu sareng proyéksi, saha anu langkung saé ngajaga paningalian

    Sacara umum, lumén tina proyektor anu dianggo di kelas aya di handapeun 3000. Ku alatan éta, pikeun mastikeun pisibilitas layar, guru sering kedah narik tirai anu ngiuhan pikeun ngirangan panyorot lampu lingkungan di kelas. Nanging, ieu parantos nyababkeun panurunan dina cahayana ...
    Maca deui
  • Kaunggulan layar rampa sadayana-dina-hiji

    Kaunggulan layar rampa sadayana-dina-hiji

    1. Mesin touch all-in-one sacara dinamis tiasa ningalikeun modél tilu diménsi obyék, sareng ngagaduhan fungsi pangalaman interaktif anu saé. Panonton tiasa ngoperasikeun nyalira ngalangkungan mesin touch-all-in-one, sareng "noél" obyék dina jarak enol dina layar. Anu au ...
    Maca deui
  • Mangpaat signage digital

    Mangpaat signage digital

      Média tradisional kawilang tetep, konsumén ngawadul ngeunaan kaseragaman iklan, tapi teu aya anu tiasa kabur, aranjeunna sacara pasif nampi, anu gumantung kana iklanna kreatif, anu pangaruh iklanna saé. Di hiji sisi, urang teras-terasan ngagentoskeun eusi ...
    Maca deui
  • Tanda digital dilarapkeun kana inpormasi kampus

    Tanda digital dilarapkeun kana inpormasi kampus

    Paparan signage digital nyayogikeun penerbit inpormasi ku cara anu dinamis sareng pikaresepeun pikeun komunikasi sareng grup audién, anu ngajantenkeun langkung gampang narik perhatian kelompok target sareng memperdalam kesanna. Aplikasi signage digital di sakola utamina kalebet hal-hal ieu: ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngadamel signage digital anjeun narik perhatian?

    Kumaha carana ngadamel signage digital anjeun narik perhatian?

    Outdoor Some car restaurants will use digital signage to order orders. But even if the restaurant does not have a driveway, outdoor LCD and LED displays may be used for brand promotion, display menus, and attract passing pedestrians. Indoor queuing While the customer is waiting, the digital dis...
    Maca deui
  • Signage digital seueur dianggo di lembaga médis

    Signage digital seueur dianggo di lembaga médis

    With the market share and market demand of digital signage, the market in medical institutions is gradually increasing. The market has great prospects for digital signage applications in medical institutions. So, let’s look at the five main applications Digital signage 1. Promote medicines The u...
    Maca deui
12345Next> >> Page 1 / 5