Si të përdorim sinjalistikën dixhitale në ndërtimin e lobit të ndërmarrjes?

SYTON instaloi sinjalistikë dixhitale për hollin e kompanisë. Funksionet e tij përfshijnë lëvizjen e lajmeve, motit, diapozitivave mediatikë, listat e ngjarjeve dhe detyrat e ndërmarrjes

Çdo ditë, gjithnjë e më shumë kompani në botë fillojnë të përdorin sinjalistikë dixhitale për të siguruar një përvojë lobuese të këndshme, të pëlqyeshme dhe të dobishme për lobin e kompanisë. Nga ekranet e mirëseardhjes te katalogët dixhitalë, sinjalistikat dixhitale në hollin mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në kompaninë tuaj. Nëse dëshironi të përdorni sinjalistikë dixhitale edhe për komunikim të brendshëm.

A

Le të shohim disa mënyra për të përdorur sinjalistikën dixhitale në hollin e një kompanie.

Histori e ndërmarrjes

Përdorni tabela dixhitale në hollin e kompanisë suaj për të transmetuar me elokuencë dhe saktësi historinë e kompanisë suaj, misionin, vizionin, afatet kohore, palët e interesit dhe arritjet te klientët e mundshëm dhe punonjësit e rinj. Kjo metodë e ndarjes së tregimeve të ndërmarrjeve është bashkëkohore, e vlerësuar dhe inovative. Videot e shkurtra të kompanive dhe historitë e suksesit të klientëve janë gjithashtu gjëra të shkëlqyera. Ata mund t'ju tregojnë historinë tuaj dhe në të njëjtën kohë të forcojnë pse dhe si kompania juaj është e ndryshme.

Katalogu dixhital

Jepuni vizitorëve tuaj akses të lehtë në informacione të rëndësishme për gjetjen e mënyrave. Duke përdorur katalogun dixhital, ju mund të shtoni harta për gjetjen e ekranit në prekje, informacionin e kontaktit, numrat e kompletit, etj. Katalogu dixhital mund të azhurnohet në kohë reale nga çdo vend dhe mund të rendisni qiramarrësit sipas katit, numrit të kompletit ose renditjes alfabetike.

Përveç listave të katalogëve dixhitalë, ju gjithashtu mund të personalizoni përmbajtjen e ekranit me mesazhe të mirëseardhjes së personalizuar për mysafirë dhe klientë të veçantë. Këto mesazhe mund të planifikohen paraprakisht për t'u luajtur automatikisht dhe skadojnë në një datë dhe kohë të caktuar.

Video muri i lobit

Kur vizitorët hyjnë në hollin e kompanisë tuaj, është me rëndësi që ju të krijoni një përshtypje të parë të shëndetshme dhe pozitive. Kjo përcakton gjendjen shpirtërore të vizitorit gjatë gjithë vizitës. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë në mënyrë efektive është përdorimi i sinjalistikës dixhitale të kompanisë në formën e një muri video (2 × 2, 3 × 3, 4 × 4, etj.). Muri i televizorit do të lërë një përshtypje të thellë dhe unike. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë markën tuaj të dallohet!

Për të shtuar një surprizë shtesë, ju mund të mirëpritni mysafirët me mesazhe të personalizuara të mirëseardhjes me imazhe, tekst dhe informacione të tjera në lidhje me të ftuarit tuaj. Mund të përdorni gjithashtu murin e videos për të shfaqur të gjitha llojet e përmbajtjes magjepsëse, të tilla si informacione dhe reklama të produkteve të reja, ngjarje të mëdha të ardhshme, lajmet aktuale të ndërmarrjeve dhe burimet e mediave sociale. Gjithashtu lejon ndërveprime më të personalizuara dhe praktike me klientët, të cilat do të tërheqin më shumë vizitorët dhe mysafirët.

Krahasuar me përdorimin e shenjave tradicionale të posterit ose tabelave, ndikimi i murit të videos është shumë më i rëndësishëm. Mbi të gjitha, lobimi i korporatave është pika kryesore e fillimit për të gjithë vizitorët, qofshin ata vizitorë të rinj apo vizitorë që kthehen në shtëpi. Atëherë, pse nuk përdorni sinjalistikë dixhitale në hollin për të krijuar një përvojë të paharrueshme dhe tërheqëse për mysafirët, vizitorët dhe punonjësit tuaj, në mënyrë që të shfrytëzoni në maksimum këtë mundësi?

https://www.sytonkiosk.com/


Koha e postimit: Mar-20-2021