Како да користите дигитална сигнализација во конструкцијата на лобито на компанијата?

SYTON инсталираше дигитална сигнализација за лобито на компанијата. Неговите функции вклучуваат лизгање вести, временски услови, медиумски слајдови, списоци со настани и задачи на компанијата

Секој ден, се повеќе и повеќе компании во светот почнуваат да користат дигитална сигнализација за да обезбедат пријатно, допадливо и корисно искуство со лобирање за лобито на компанијата. Од екраните за добредојде до дигиталните каталози, дигиталните знаци во фоајето можат да имаат значително влијание врз вашата компанија. Ако сакате да користите дигитална сигнализација за внатрешна комуникација.

А.

Ајде да погледнеме неколку начини како да користите дигитална сигнализација во фоајето на една компанија.

Приказна за компанијата

Користете дигитална сигнализација во фоајето на вашата компанија за елоквентно и прецизно да ја емитувате историјата, мисијата, визијата, временската линија, заинтересираните страни и достигнувањата на вашата компанија до потенцијалните клиенти и нововработените. Овој метод на споделување приказни за компаниите е современ, признат и иновативен. Кратки видеа од компанијата и приказни за успешни клиенти се исто така одлични работи. Тие можат да ви ја раскажат вашата приказна и истовремено да зацврстат зошто и како вашата компанија е различна.

Дигитален каталог

Овозможете им на вашите посетители лесен пристап до важни информации за пронаоѓање на патишта. Користејќи го дигиталниот каталог, можете да додадете мапи за пронаоѓање на екран на допир, информации за контакт, броеви на комплети, итн. Дигиталниот каталог може да се ажурира во реално време од која било локација и може да ги наведете станарите по кат, број на пакет или азбучен ред.

Покрај списоците со дигитални каталози, можете исто така да ја персонализирате содржината на екранот со сопствени пораки за добредојде за специфични гости и клиенти. Овие пораки може да бидат однапред закажани за автоматски да се репродуцираат и да истекуваат во одреден датум и време.

Лоби видео wallид

Кога посетителите влегуваат во фоајето на вашата компанија, од витално значење е да создадете здрав и позитивен прв впечаток. Ова го дефинира расположението на посетителот во текот на целата посета. Најдобар начин да го направите ова ефикасно е да користите дигитални сигнали на компанијата во форма на видео wallид (2 × 2, 3 × 3, 4 × 4, итн.). ТВ wallидот ќе остави длабок и уникатен впечаток. Ова е одличен начин да направите вашиот бренд да се истакне!

За да додадете дополнително изненадување, можете да ги пречекате гостите со персонализирани пораки за добредојде со слики, текст и други информации поврзани со вашите гости. Можете исто така да го користите видео wallидот за да прикажете секакви фасцинантни содржини, како што се информации за нови производи и реклами, претстојни големи настани, тековни новости на компанијата и извори на социјални медиуми. Исто така, овозможува повеќе персонализирани и практични интеракции со клиентите, што најмногу ќе ги привлече посетителите и гостите.

Во споредба со употребата на традиционални знаци за постери или билборди, влијанието на видео wallидот е многу поважно. На крајот на краиштата, корпоративното лобирање е главната почетна точка за сите посетители, без разлика дали се нови посетители или се враќаат домашни посетители. Па, зошто не користите дигитална сигнализација во фоајето за да создадете незаборавно и привлечно искуство за вашите гости, посетители и вработени, за да можете максимално да ја искористите оваа можност?

https://www.sytonkiosk.com/


Време на објавување: март-20-2021 година