компанијата Вести

  • Дали допир Екрани иднината на дигитални signage?

    Дали допир Екрани иднината на дигитални signage?

    Индустријата Дигитални signage се зголемува експоненцијално од година во година. До 2023 година пазарот на дигитални signage е поставена да се зголеми на $ 32,84 милијарди долари. Екран на допир технологија е брзо растечки сегмент на овој турка уште повеќе на пазарот на дигитални signage. Традиционално Инфрацрвен екран на допир технологија ...
    Прочитај повеќе