oloa fou fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga lima kiosk e tau ai le coronavirus

oloa fou fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga lima kiosk e tau ai le coronavirus

fa'aali lima fa'amama10

O le faʻamaʻi o le coronavirus ua mafua ai le tele o faʻafitauli mo le pisinisi faʻailoga numera.E pei o afa'ailoga fa'ailoga numera, o nai masina talu ai o le vaitaimi sili ona faigata i le talafaasolopito o le kamupani.Ae ui i lea, o lenei tulaga ogaoga na aʻoaʻoina ai foi i tatou i le auala e faʻafouina ai, e le gata i le taimi o faʻalavelave, ae faʻapea foi i galuega masani i aso uma.

fa'aali lima fa'amama13

Ou te fia faasoa atu luitau tatou te feagai, pe faapefea ona tatou faatoilaloina i latou ma lesona na aoaoina i le faagasologa-faamoemoe o lo tatou poto masani e mafai ona fesoasoani i isi kamupani i taimi faigata.

O le matou fa'afitauli tele o le leai o se tinoitupe.Faatasi ai ma le tapunia o faleoloa faʻatau, o le manaʻoga mo faʻailoga numera i nofoaga tafafao maimoa, fale ofisa, aʻoga ma iunivesite ua matua pa'ū.A'o fa'amama a matou feso'ota'iga fa'asoa, fa'atau ma pa'aga tu'ufa'atasi, ua fa'aitiitia fo'i a matou tupe maua.

I le taimi nei, o loʻo tatou i ai i faʻalavelave.E mafai ona tatou faʻateleina tau e totogi ai le le lava o faʻatonuga ma faʻaititia tupe mama, pe tali atu i manaʻoga maketi o loʻo lipotia e a tatou paaga ma atiina ae ni mea fou.

Na matou filifili e manaʻomia le au faʻatau oloa e tuʻuina atu taimi faʻatalatala uumi ma laina faʻaletupe maualuga, lea o le a fesoasoani ia i matou e tuʻuina atu tupe mo le atinaʻeina o oloa fou.E ala i le faʻalogo ia matou paaga ma faʻaalia lo matou alofa mo o latou tulaga faigata tau tupe, na matou faʻamalosia ai lenei mafutaga ma fausia le faʻalagolago i le kamupani.O se taunuuga, na matou ausia le tuputupu ae ia Iuni.

O le i'uga, ua ia i tatou le lesona taua muamua: Aua le na'o le mafaufau i tupe gau mo se taimi pupuu, ae ia ave le faamuamua i le faatumauina ma le fausiaina o le faatuatuaina ma le faamaoni o tagata faatau ina ia maua ai tupe maua sili atu mo se taimi umi.

O le isi fa'afitauli o le leai o se fiafia o tagata e le gata i nisi o a tatou oloa o lo'o i ai nei, ae fa'apea fo'i i oloa o lo'o lumana'i nei o le a fa'alauiloa i le 2020. I nai masina ua tuana'i, ua tatou fausia ni ituaiga foufa'aaliga fa'asalalauga, mata pa'i fou ma fa'aaliga fou.Ae ui i lea, talu ai ua tapunia faleoloa mo ni nai masina, e masani lava ona popole tagata i le paʻi atu i soʻo se mea i nofoaga faitele, ma o le tele o fonotaga faʻafesagaʻi ua avea ma fonotaga faʻapitoa, o lea e leai se tasi e fiafia i lenei fofo.

Faʻavae i luga o lenei, ua matou atiaʻe se fofo fou ua fuafuaina faapitoa e foia ai faʻafitauli e mafua mai i le coronavirus.(Na matou tuʻufaʻatasia le tuʻu faʻamama lima ma le faʻailoga numera e fai ai se faʻaaliga e siaki ai le vevela ma galuega e suʻe ai ufimata.)

fa'aali lima fa'amama18

Talu mai lena taimi, o le a faʻaauau pea le faʻatinoina o nisi o faʻasalalauga o oloa fuafuaina ma suia a matou fuafuaga tau maketi mofa'ailoga numera.O lenei fetuutuuna'i e mautinoa e fesoasoani ia i tatou e fa'amautu galuega i masina sili ona faigata.

1.1

O lenei mea ua aʻoaʻoina ai i matou i se isi lesona taua: O le gauai atu i le suiga o manaʻoga maketi ma fetuutuunai taʻiala e tusa ai e taua tele i le manuia, aemaise lava pe a faʻatupulaia le atinaʻeina o pisinisi.


Taimi fa'asalalau: Sep-11-2020