produk Cina Anyar Stretched Bar LCD nembongkeun sigange digital kalawan pabrik 14.9-86 inci Wifi na Android OS5.1 jeung pabrik | SYTON

produk anyar Stretched Bar LCD nembongkeun sigange digital jeung Wifi na Android OS5.1 14.9-86 inci

Pondok Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: SYTON Model Number: SYT-280TX1 Type: TFT Application: Indoor Viewing Angle: 178/178 Pixel Pitch: 0.9405(H)*0.9405(V) ...


jéntré produk

Tags produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tempat Asal:
Guangdong, Cina (Daratan)
Ngaran brand:
SYTON
Jumlah modél:
SYT-280TX1
ketik:
TFT
aplikasi:
indoor
Nempo Angle:
178/178
Piksel pitch:
0.9405 (H) * 0.9405 (V)
Jelas Rasio:
2000: 1
kacaangan:
700cd / m2
Time respon:
6ms
Tegangan input:
AC 110V-240V, 50 / 60HZ
jaminan:
1 taun pangiriman warrantya fter
Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
rojongan teknis video, rojongan Online
Sertipikat:
CE / CCC / FCC / ROHS / ISO9001
keyword:
bar LCD tampilan
instalasi:
témbok gunung
Resolusi Max:
1080p

Kamampuhan suplai
6000 Piece / Potongan per Bulan
Bungkusan & Taliwang
kemasan Rincian
Iklan pamuter / signage digital kalawan layar toél biasana dipak bisi kai jeung hal kartun.
palabuhan
Shenzhen, Guangdong, Cina

Waktos prosés :
Kuantitas (Potongan) 1 - 40 > 40
Est. Waktos (poé) 20 Bisa disawalakeun

produk anyar Stretched Bar LCD nembongkeun sigange digital jeung Wifi na Android OS5.1 14.9-86 inci

 

 

Panjelasan Produk

 

 

Ukuran LCD Panel 19 " 
Tampilan Box ukuranana (customizable) Outline: 49,4 × 12,62 × 1.64cm
aréa Bezel: 47,4 × 9.76cm
Aktif Area: 47,3 × 9,66 cm  
spésifikasi  
model SYT-190BS
ukuran panel 15 19 24 28 38 44
resolusi LCD 1920x388p
visual sudut 85 ° Kénca / Katuhu / Up / Turun
caang 250 Nits
Saumur hirup 50,000-60,000 WIB.
Dina / output USB, slot kartu SD, HDMI di
Narasumber 2pcs x 5W
format file rojongan MP3, mp4 AVI, DIVX, H264, RMVB, JPG
basa OSD basa multi nagara (pilihan)
Sasayogian tanaga AC 100-240V
hawa ngagawekeun 0 ° C-50 ° C
hawa gudang -20 ° C-60 ° C

 

 

 

 




 

 

Stretched Bar LCD monitor - Émbaran Salajengna

 

Disebut oge mintonkeun ultra-lega atawa mintonkeun ngan stretched, ieu hiji format kawilang anyar dina arena signage digital. format geus diwenangkeun signage digital bisa dipaké dina rangkaean aplikasi anyar kayaning terjemahan téater jeung surtitles, papan menu shallower na di mana wae tampilan publik kalawan spasi constricted kawas dina pilar sempit mana nu layarna bisa dipaké dina potret.

 

 

dirojong

format file

video Mp4, AVI, DIVX, VOB, MPG, MPEG, rm, RMOV, DAT, RMOV, HDMOVA jsb
gambaran JPEG, BMP, GID, PNG
audio MP3, WMA, OGG / AAC / AC3 ​​/ DTS / FLAC / kunyuk
surat penting NA
Dirojong Code Populated place Resolusi Max 1920 * 1080 @ 60Hz
jero warna Max 24Bit
Laju pigura Max 30frames / s
stream kode Max alat USB2.0: 2Mb / s
Dirojong maca tatanda audio laju sampel 32kHz, 44,1 kHz, 48kHz, 96kHz
laju bit 32hbps ka 384 kbps

 

 

 

 

Bungkusan & pengiriman barang

 


 

 

 

 

istilah 1.Payment: T / T 30% pembayaran saméméh produksi, kasaimbangan 70% kudu dibayar kiriman sanggeus pamariksaan.

2.Warranty: 12 bulan jaminan na lifelong waktos maintainance.
3.Certifications: ROHS, CE & FCC, SAA, ISO9001, IP65 sertipikat kabeh geus kaliwat.

4.MOQ: 1pc, urutan sampel mangrupakeun wilujeng sumping pikeun meunteun Anjeun.

 

 


 

1. Bales panalungtikan Anjeun abdi n  24 jam gawe.

2. Staffs ngalaman ngajawab sagala patarosan anjeun dina basa Inggris béntés.

3. Sarat ngaropéa anu sadia, OEM & ODM nu ngabageakeun.

4. Ekslusif na leyuran unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staffs.

 

 

Émbaran parusahaan

 



 

   Kacida husus dina widang produk LCD, parusahaan urang didirikan dina 2005. Simkuring geus berkembang manufaktur produk LCD saprak 2005 sarta salila taun ieu kami geus dimekarkeun produk urang sorangan, kayaning pamuter ad LCD, kios layar toél, badag layar splicing, mesin pangajaran, sadaya-dina-hiji PC, iklan mobil, wechat pamuter iklan jeung saterusna.

   produk ieu geus loba dipaké di AS, Jepang, Eropa, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika jeung nagara séjén sarta kawasan. produk ieu cocog pikeun iklan di kavling wewengkon, kayaning wangunan, warung, hotél, pasar swalayan, stasiun metro, stasion beus, bandara, taksi, beus sarta wewengkon outdoor lianna.

   Nyadiakeun layanan saluareun ekspektasi konsumén urang 'nyaéta tujuan urang. excelent urang per-jualan jasa sarta sanggeus-jualan jasa geus earned kami hate loba nasabah '.

jasa nu ngaropéa kami nyadiakeun geus mantuan konsumén urang di sakuliah dunya ngajawab kavling masalah jeung mantuan kami meunang ganjaran tinggi ti jalma anu geus ngaropéa produk di parusahaan urang.

   Téknologi industri LCD tumuwuh gancang. Nyanghareupan pasar global, urang bakal turutan tren, growging na benefiting bareng jeung konsumén urang jeung provideing konsumén jeung produk newest sarta jasa unggulan di Cina.

 

 

 

 

 

 

panas Produk

 

 


 

 

 

 

certifications

 

 


 


 

 Simkuring geus kaliwat CE / CCC / ROHS / FCC / ISO9001 / IP65 jsb

 

 

 

 

aplikasi

 


 

 

 

 

 

FAQ

 


 

 

Q: Naon HS Code pikeun produk anjeun?
A: 8531200000 pamuter ad LCD (tampilan video LCD)

Q: Jenis inspeksi tiasa nyadiakeun?
A: SYTON boga sababaraha tés tina purchasing bahan pikeun produk rengse ku departemén béda, kawas QA, QC, wawakil jualan, keur ngajamin sakabeh pamaén signage aya dina kaayaan sampurna saméméh kiriman. Urang ogé nampa éta inspeksi ku pihak katilu nu ditunjuk.

Q: Naon jaman garansi anjeun?
A: SYTON nyadiakeun 1 garansi kualitas (salah) sataun pikeun produk ti tanggal pameseran Anjeun, iwal karuksakan sarta gaya faktor majeure manusa. Pikeun pangropéa hadé, pastikeun yén pamaén anu ngagunakeun dina kaayaan normal. Saluareun éta mesin jaman garansi, SYTON bakal nyadiakeun layanan pangropéa jeung rojongan teknis (Hardware jeung ongkos séjén mungkin, SYTON moal tega tanggung jawab)

Q: Kumaha carana abdi tiasa mayar ordo?
A: istilah pembayaran kami: T / T, Western Union, PayPal
1) Pikeun urutan sampel: 100% T / T atanapi Western Union sateuacanna, PayPal oge ditarima.
2) Pikeun urutan bulk: 30% deposit T / T sateuacanna, kasaimbangan jelas saméméh nyokot atawa kiriman.

 

 

 

 

Taros Kami

 

 

 Kirim surélék anjeun Rincian Panalungtikan di handap, Klik  " Kirim "  Ayeuna!

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk