Fiafia le falema'i ma fa'ailoga lamolemole

Fiafia le falema'i ma fa'ailoga lamolemole

Na e iloa o faʻailoga o faʻalapotopotoga faʻafomaʻi ma falemaʻi e mafai ona faia se sao tele i le faʻaitiitia o le atuatuvale o tagata i le tulaga sili ona vaivai?

HPCN6DON3MF2[RT_2WNUPRV

Fa'ailoga tau soifua maloloina
O le mea e tulaga ese e uiga i tausi soifua maloloina o latou o se tasi o nai tagata tomai faapitoa e manaʻomia le agavaa i tagata sili ona vaivai i aso uma.

E ui o le alu i le falemaʻi poʻo le mauaina o togafitiga atonu o se faʻalavelave faigata mo tagata mamaʻi ma o latou aiga, o le faʻaogaina saʻo o faʻailoga e mafai ona faʻaitiitia ai le atuatuvale o le aafiaga tele.O le mea lea, e faigofie ai foʻi i fomaʻi ona tausia, fesoasoani ma togafitia i latou.

Seti le leo
Mai le taimi lava e laa atu ai le tagata maʻi i totonu o lou faitotoʻa, ua setiina se mamanu faʻamalama susulu, faʻafeiloaʻi, ma faʻapipiʻi ai le leo.O lanu vaivai ma ata toʻafilemu i totonu o le nofoaga e talia ai ma le potu togafitiga e mafai ona fesoasoani e faʻafilemu tagata maʻi popole ma faʻaleleia lo latou soifua manuia.

A

Faiga fa'aali
I se fa'alavelave fa'afuase'i, e leai se mea e sili atu le fa'apopoleina nai lo le le iloa po'o fea e alu i ai, o lea e mafai ai ona e fa'aogaina pepa fa'amau e fatu ai mea e fiafia i ai ma fa'ailoga mo su'esu'ega masani i totonu o lou fale.(O faʻataʻitaʻiga o puipui o se auala lelei foʻi e faʻalavelave ai maʻi talavou!).


Taimi meli: Mati-10-2021