O fea oi ai le avanoa mo le suiga o tagata taʻalo faʻasalalauga faʻalauiloa i fafo e aumaia e le galu o le 5G?

O fea oi ai le avanoa mo le suiga o tagata taʻalo faʻasalalauga faʻalauiloa i fafo e aumaia e le galu o le 5G?

I tausaga talu ai nei, o le maketi faʻailoga numera o loʻo faʻaalia se vaaiga olaola, ma masini faʻaaliga faʻapipiʻi e pei o pupuni LED laʻititi, faʻamalama moli moli, ma masini faʻasalalauga faʻaalia i fafo ua faʻaalia ai se tulaga pa.Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau 5G, o le maketi faʻailoga numera ua faʻafeiloaʻi i se fesoasoani malosi, o se vaaiga fou mai se manatu atamai i se mea moni, ma o le a mulimuli i le 5G tulaga e lele maualuga.

Ave le faʻalauteleina o le vevela o masini faʻasalalauga LED i fafo i le maketi o loʻo iai nei, faʻatapulaʻaina fesoʻotaʻiga o se mea taua tele.Fai mai nisi o tagata fai pisinisi o le tuai o fesoʻotaʻiga, toilalo ma isi faʻafitauli ua aʻafia ai le tagata faʻaoga, ae o le oʻo mai o le 5G o lona uiga e sili atu O le saoasaoa o fesoʻotaiga vavave ma fesoʻotaʻiga mautu e mautinoa lava o se faʻamalosia tele i le masini faʻasalalauga LED i fafo atu o tagata faʻaoga, ma faʻafeiloaʻi ai foi. i se avanoa fou mo le atinaʻeina o pisinisi.

O fea oi ai le avanoa mo le suiga o tagata taʻalo faʻasalalauga faʻalauiloa i fafo e aumaia e le galu o le 5G?

E mafai ona fai mai o le 5G o le a le gata ina faʻateleina le saoasaoa o fesoʻotaʻiga, ae fesoasoani foi i le tuʻufaʻatasia o tulaga faʻapisinisi o masini faʻasalalauga LED i fafo, talepeina tuaoi o faʻamatalaga faʻamatalaga faʻamatalaga, ma mafai ai fesoʻotaʻiga faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga auaunaga.Mai se masini faʻaaliga atamai e tasi i se fesoʻotaʻiga atamai tele, 5G e maua ai tulaga faʻavae mo le fesoʻotaʻiga o mea uma.

5G fa'apisinisi fa'alauiloa le faiga sprint, mai le fa'atekonolosi tulaueleele i fa'atauga fa'atau, e le gata ua tatalaina se ala fou mo fa'ailoga fa'atekinolosi, ae fa'apea fo'i le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o masini fa'aaliga fa'apipi'i, ma fa'alauteleina ai ona fa'amoemoega tau atina'e.E leai se masalosalo mo masini faʻasalalauga faʻalauiloa LED i fafo, 5G o se faiga faʻavae fesoʻotaʻiga o le a faʻavaveina lona tuputupu aʻe pa.

I le feagai ai ma le galu o le 5G, o le tele o kamupani mata ua amata ona faoa le avanoa o lenei suiga ma taumafai e maua se nofoaga i le laufanua faʻailoga numera.Faatasi ai ma i latou, Tailong Zhixian o loʻo faʻagaoioia le faʻaogaina o le maketi maketi o masini faʻasalalauga i fafo, ma o loʻo i ai galuega faʻavae i le fanua 5G, fanua aai atamai, malamalama pole fanua, ma isi, lea e faʻaalia atoatoa ai le numera ma faʻamatalaga i le faagasologa o le fausiaina o le atamai. vaaiga., Atamai.

E manino lava, o le tulaʻi mai o le 5G faʻafouina tekinolosi o loʻo tosoina ai le fatu o le atinaʻeina o faʻailoga numera, ma o le lautele o faʻamoemoega o masini faʻasalalauga LED i fafo o loʻo valaʻauina ai foʻi le tele o kamupani e ulufale atu i tulaga o le Initaneti o Mea uma.I le taimi lava e tasi, o pisinisi o loʻo faʻaaogaina le avanoa i le loloto o le faʻatulagaina o le a le masalomia le faʻavaveina o le atinaʻeina o pisinisi.


Taimi meli: Sep-01-2021