E o'o mai le avanoa o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo

E o'o mai le avanoa o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo

Afai o oe o se faʻasalalauga poʻo se maketi, 2020 atonu o le tausaga sili ona le mautonu talu ona e amataina lau galuega.I le na o le tasi le tausaga, ua suia amioga a tagata faatau.

Ae pei ona fai mai Winston Churchill: "O le faaleleia o le suia lea, ma ia ausia le atoatoa, e tatau ona e suia pea."

I nai tausaga ua tuanaʻi, e tasi le auala ua suia tele, ma o le faʻasalalauga i fafo.Afai e te manaʻo e fai ni suiga fou i le faʻasalalauga maketi o loʻo oʻo mai, o faʻasalalauga i fafo o se filifiliga lelei.

Fa'apolokalame fa'afaigofie le fa'atauina o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo

Aʻo leʻi faia le poloka muamua i le 2020, e tusa ai ma le tuputupu aʻe o sea maketi, o faʻasalalauga faʻatekonolosi i fafo na avea ma alalaupapa faʻasalalauga sili ona televave i le lalolagi, e sili atu le leitio, nusipepa ma mekasini.

E o'o mai le avanoa o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo

O se mafua'aga tele mo le fa'atupula'ia vave ona o ala fa'asalalau fa'atekinolosi i fafo e ese mai ala fa'aleaganu'u lea e tauva sa'o ai suiga fa'atekinolosi, ma e mafai ona ausia le o'o atu ma fa'aaafiaga e le mafai ona ausia e isi alalaupapa fa'ainitaneti.I se vaitau ua toetoe a le mafai ona tu'ueseeseina masini faakomepiuta mai o latou lima, fa'asalalau fa'asalalau i fafo e fa'alautele atu fa'asalalauga i le taimi e tu'ua ai e tagata a latou masini fa'atekinolosi.

Fa'atasi ma polokalame fa'apolokalame e fa'afaigofie ai le fa'atau i luga ole laiga o fa'asalalauga i fafo, ua avea fa'asalalauga fa'atekinolosi i fafo ma fa'aopoopoga sili i fa'asalalauga fa'afuainumera.

Ua e fa'ata'ita'i fa'asalalauga fa'atekinolosi i fafo?Afai e leai, o se taimi lelei lenei e faʻapipiʻi ai.O nai masina o lumanaʻi o le a tatalaina ai se vaitau fou mo tagata faʻasalalauga, ma faʻasalalau faʻasalalau i fafo o le a tuʻuina atu se faʻamalosi fou talafeagai ma mamana i lau faʻasalalauga maketi.

O le isi upusii lauiloa a Sir Winston Churchill e lelei atoatoa mo le tapunia: "E ui ou te le fiafia i le aoaoina, ae ou te saunia i taimi uma e aoao."

E o'o mai le avanoa o fa'asalalauga fa'asalalau i fafo


Taimi meli: Iul-05-2021