Bygge heis reklamemaskin for å fremme samfunns- og bedriftsmarkedsføring

Bygge heis reklamemaskin for å fremme samfunns- og bedriftsmarkedsføring

Fellesbygg heisreklamemaskiner også en annen utvikling av off-building reklame.Informasjonsmedier for informasjonsmaskiner for samfunnsbygging er en informasjonsplattform plassert i hver enhet i hvert boligsamfunn.Den trykte reklameinformasjonen til samfunnsbygg er den siste og dekningsgraden Relativt brede reklameinformasjonsmedier.

Kjøpesenter

Dessuten er informasjonen som utgis nøyaktig, punktlig, vakkert produsert, og rutinemessig vedlikehold er på plass.Neste er noen funksjoner i annonsemaskinen for fellesskapsbygging

Lag en detaljert introduksjon:

1. Dagens annonsesituasjon: flere og flere avisannonseringsomslag, mange TV-kanaler, nye medier som dukker opp etter hverandre, annonsekostnadene er også latterlig høye, annonseeffektene blir verre og verre!Tradisjonell annonsering er svært kostbart å drive Large, og kan ikke effektivt formidle informasjonen til målgruppen.

2. Hva er årsaken til det høye annonseforbruket?Med den stadig mer intense konkurransen i annonsemarkedet har det skjedd store endringer i markedsstrategier i dag.Selskaper for å øke markedsandeler, produktdifferensiering og markedssegmentering, hvis Uten å dele inn forbrukergrupper, vil reklame være helt ineffektiv.Forbrukernes livsløp har endret seg i kontakten med media.Tradisjonelle medier kan knapt nå målkundene.Det vi trenger er nøyaktig annonsering.

3. Hvordan sikre at annonseinformasjonen blir nøyaktig sett av målkundene dine?I henhold til forbrukerens livsbane er forbrukergruppen låst i visse forretningsbygg og avanserte boligfunksjonærer, denne gruppen har betydelig forbrukskraft, og samtidig er den også ryggraden i samfunnet, og den yngre alder har et sterkt ønske om å konsumere.På denne måten vil det å sette noen produkter av høyere kvalitet i disse avanserte samfunnene løse manglene ved tradisjonell annonsering.Dette er bare et eksempel, som ikke representerer alle kravene og egenskapene til reklame.Moderne mennesker bruker mindre og mindre tid på å se på TV, spesielt etter at 1980-tallet har vokst til den vanlige forbrukergruppen i byer.Med andre ord har hovedlivsbanen til målkommunikasjonsobjektet endret seg.Imidlertid er leilighetsbygg og kontorbygg som de to ender av denne banen.Byggheisannonsen blir den siste utendørsannonsen en person ser hver dag og den første utendørsannonsen han ser når han går ut dagen etter.Slutten av spredningen falt mirakuløst sammen med begynnelsen, og var fast opptatt.

https://www.sytonkiosk.com/products/


Innleggstid: 24. desember 2020