E hoʻohana i nā totem kikohoʻe e hoʻonui i kāu hōʻailona

E hoʻohana i nā totem kikohoʻe e hoʻonui i kāu hōʻailona

ʻO ka digital totem he pale kūʻokoʻa e hiki ai iā ʻoe ke hōʻike i ka ʻike, nā kiʻi, nā wikiō a me nā hoʻolaha ma kahi kokoke i nā wahi āpau, i loko a i waho paha.ʻO kēia ʻano hōʻailona hōʻailona maʻamau he nani loa a hiki ke waiho ʻia i kēlā me kēia wahi i loaʻa ka hopena nui loa i kāu mau pono.

13

Inā ma ke ʻano o ka hoʻolaha a i ʻole ka ʻike, ʻo kekahi o nā mea koʻikoʻi i kēlā me kēia ʻano o ka hōʻike kikohoʻe ʻo kāu kiʻi hōʻailona.ʻO kēia ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i ka hōʻailona kikohoʻe.

Mai nā memo pōkole e like me nā hoʻolaha a me nā mea hoʻolaha i ka hoʻololi ʻana i ka ʻike, e hōʻoia i ka hoʻohana ʻana i nā huaʻōlelo a me nā ʻōlelo e hōʻike ana i kāu hōʻailona a pili i kāu poʻe hālāwai.ʻO kēia kahi ala ʻē aʻe e hōʻoiaʻiʻo ai i ka poʻe a mālama i ke kūpaʻa ma waena o nā ala media āpau.

Inā ʻoe e koho i nā kiʻi hōʻailona maʻalahi a i ʻole ka pepa vinyl kala piha, e hōʻike ana kēia mau paʻi hou i kahi kiʻi ʻoihana a hoʻomaikaʻi i kāu kiʻi hui.He mea maikaʻi loa kēia no nā hōʻailona i hoʻohana ʻia ma nā wahi paʻahana, e like me nā hale kūʻai kūʻai a i ʻole nā ​​hōʻikeʻike kalepa, e kōkua i kāu ʻoihana e kū i waho.

Makemake ʻoe e kūʻai i kahi totem kikohoʻe?
SYTON pūʻulu o nā totems kūʻokoʻa, ma kahi āu e makemake ai e kau iā lākou, hiki iā ʻoe ke kaʻana i kāu ʻike me ka honua.ʻO kā mākou mau totem pale paʻi a me nā totem pānaʻi e huki i ka pilina o ka mea hoʻohana, a hiki i kēia mau koho hana ke kōkua iā ʻoe e hoʻonui i ka ʻike brand.

Inā makemake ʻoe i ke kōkua no ka hoʻoholo ʻana i ke kumu hoʻohālike, e ʻoluʻolu e kelepona iā mākou a nānā i ka FAQ no ka ʻike hou aku e pili ana i kā mākou huahana a me nā lawelawe.


Ka manawa hoʻouna: Mar-05-2021