Fordele ved udendørs digital skiltning i bybyggeri!

Fordele ved udendørs digital skiltning i bybyggeri!

1.Innovative funktioner
1. Tilføj en udsendelseskontrolenhed i det udendørs kabinet, som bekvemt og effektivt kan styre udstyret og udsende indhold gennem netværket og understøtter en række forskellige netværkstilstande.

2. Berøringsenheder kan installeres for at gøre det viste indhold mere interaktivt, interessant og attraktivt og kan bedre opnå formålet med informationstransmission og interaktion.
3. Systemet bruger en højopløsnings-LCD med høj lysstyrke i industriel kvalitet som skærmterminal med en lysstyrke på 3000 cd/m², holdbar og problemfri 24 timer i døgnet.

2.Serviceinteraktion
Commercial Street er en kombination af shopping, restauranter, underholdning og kontorbygninger.Det bør have evnen til frit at flyde forskellige økonomiske aktiviteter, råvarer og forskellige elementer for at levere omfattende, effektive og bekvemme tjenester.

1. Transporttjeneste: Det kan hjælpe folk med at finde den bedste rute til deres destination og minde folk om trafikforholdene på ruten.

2. Kommunikationsinformationstjenester: trådløs udsendelseskontrol, netværksforbundet fælles kontrol, baggrundsservicestøttesystem, fjernbetjeningsafspilning.

3.Underholdning og fritidstjenester: opladning i nødstilfælde, fuld WiFi-dækning i kommercielle gader, offentlig shopping og reklamekampagner

Fordele ved udendørs digital skiltning i bybyggeri!

 


Indlægstid: 08-jun-2021