En ny vei ut under disen til den kommersielle reklamemaskinen for hånddesinfeksjon

En ny vei ut under disen til den kommersielle reklamemaskinen for hånddesinfeksjon

I vårfestivalen 2020 brøt et plutselig utbrudd av det nye kronviruset freden til den tradisjonelle festivalen.Ett parti har vanskeligheter og alle partier støtter.Med en ordre er folket i hele landet forent og kjærlig, og de vil gå alt for å bekjempe epidemien.

1.1

I møte med den alvorlige epidemisituasjonen har aktiv forebygging og kontroll og å vente på utviklingen av ulike næringer blitt de mest bekymrede spørsmålene til folket.For den kommersielle utstillingsindustrien har epidemien fanget folket i Shangxian.Utbruddet av epidemien påvirker cateringindustrien, reiselivsnæringen, hotellnæringen og andre næringer direkte, og fører direkte eller indirekte til at mange små og mellomstore bedrifter som er ryggraden i økonomisk vekst står overfor nedleggelse;forstyrre rytmen i hele bransjen, utsette utstillinger, suspendere bedrifter og etterslepende produkter osv. Og andre saker er fremtredende.Hvordan minimere risikoen har blitt hovedoppgaven til enhver kommersiell visningsbedrift!

Den såkalte ulykken og velsignelsen avhenger av hvordan man finner muligheter i krisen, splitter nye modeller, oppdager forretningsmuligheter, bryter gjennom vanskelighetene og overvinner de nåværende vanskelighetene er også problemene som SYTON står overfor.Som en veletablert kommersiell visningsleder i mer enn ti år, må han stå frem i dette øyeblikk og søke muligheter i den kommersielle visningsbransjen.Etter år med intens kontroll over markedet av folket i SYTON, gjennom markedsundersøkelser og analyse av utviklingstrenden til epidemien, er det veldig skynd deg, begynn å utvikle et produkt som harmonisk kan kombinere anti-epidemi og kommersiell utstillingshånd sanitizer reklame maskin!

display for hånddesinfeksjon 2

Reklamemaskin for hånddesinfeksjonkan raskt løse problemet med håndvask og desinfeksjon i epidemien, og spre reklameinformasjon gjennom LCD-reklamemaskinen for å oppnå en organisk kombinasjon av de to.Det løste direkte kundenes presserende behov under epidemien.Denne typen hånddesinfeksjonsreklamemaskin er mye foretrukket av utenlandske kunder.

 

Fordeler med reklamemaskin for hånddesinfeksjon:

Infrarød sensor automatisk hånddesinfeksjonsdyse, infrarød sensor sprayer automatisk hånddesinfeksjon eller desinfiserende gel, som raskt kan desinfiseres innen ett sekund, noe som er praktisk og raskt.

Android 7.0-system, quad-core hovedkort, kan i utgangspunktet tilpasse seg et stort antall programvare på markedet, systemets flyt er hevet over tvil.

Med informasjonsutgivelsesprogramvare, visualisert driftsmodus, idiotlignende betjening, enkel å bruke.

Veggbraketter og vertikale braketter kan møte behovene til flere scenarier.

3000 ml hånddesinfeksjonstank med stor kapasitet for å unngå hyppig tilsetning av desinfeksjonsmiddel og redusere vedlikeholdskostnadene.

 

Reklamemaskin for hånddesinfeksjon er et strategisk krav under epidemien, og det er også krystalliseringen av visdommen til SYTON-folk.Det er en av måtene den kommersielle skjermindustrien kan svare på etterspørselen fra markedet under epidemien.Selv om det kommersielle skjermmarkedet er på hundrevis av milliarder av dollar, er alt illusorisk hvis du ikke overholder markedets etterspørsel i tide.

SYTON er en nasjonal høyteknologisk bedrift som integrerer FoU, produksjon, salg og ettersalgsservice.Den har uavhengig kjerneteknologi og bærekraftige FoU-evner.Det gir kundene LCD-skjøteskjermer, LCD-skjermer, LCD-reklamemaskiner, touch-alt-i-ett-maskiner, Touch-konferansepanel og andre serier av produkter og industriløsninger, og gir kundene tilpassede tjenester.

7


Innleggstid: 17. september 2020