Pehea e hoʻoikaika ai i ka mīkini hoʻolaha waho ke kau ʻia?

Pehea e hoʻoikaika ai i ka mīkini hoʻolaha waho ke kau ʻia?

ʻO ka hoʻokomoʻana a me ke kūkuluʻana i ka mīkini hoʻolaha waho e pono e noʻonoʻo pono i ke kaiapuni hoʻokomo a me nā mea'ē aʻe.Ke hoʻohālikelike ʻia me ke ʻano hoʻonohonoho maʻalahi o ka mīkini hoʻolaha LCD i loko, ʻoi aku ka paʻakikī o ke ʻano kākoʻo o ka mīkini hoʻolaha waho i ka wā o ke kau ʻana a me ke kūkulu ʻana.No laila no nā kumu palekana, he aha nā ala e hoʻoikaika ai i ke kūkulu hale o nā mīkini hoʻolaha waho?

He aha nā ala no ka hoʻoikaika ʻana i ke ʻano hana o nā mīkini hoʻolaha waho:

1. E hoʻonui i ke kumu: Ma ka hoʻonohonoho ʻana i kahi pā a i ʻole kahi pā hale paʻa, ua hoʻonui ʻia ka ʻāpana o ke kumu lalo o ka mīkini hoʻolaha, a me ka hoʻokumu ʻole ʻana o ke kahua o ke alanui ma muli o ke kumu liʻiliʻi a me ka lawa ʻole o ka halihali. hoʻololi ʻia ka mana o ka mīkini hoʻolaha.

2. Puʻu hoʻolei: he ala e hoʻoikaika ai i ka hoʻokumu kumu ma ka hoʻonohonoho ʻana i nā puʻu like ʻole e like me nā kolamu kaomi ʻino, nā puʻu hoʻokele, a me nā puʻu hoʻolei ma lalo a i ʻole ma nā ʻaoʻao ʻelua o ke kahua o ka mīkini hoʻolaha waho.

3. Grouting underpinning: Hoʻokomo ʻia ka slurry kemika i loko o ka subgrade like, a maloʻo a hoʻopaʻa ʻia ka papa lepo i wehe mua ʻia a i ʻole ke one silty crevice ma o kēia mau slurry, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ka hiki ke hāpai a me ka pae wai a me ka impermeability.

Pehea e hoʻoikaika ai i ka mīkini hoʻolaha waho ke kau ʻia?


Ka manawa hoʻouna: Feb-23-2022