Introduktion til almindelige fejl på industrielle tablet-computere

Introduktion til almindelige fejl på industrielle tablet-computere

Så længe det er en maskine, vil der være fejl, ogindustrielle tablet-computereer ikke opført.Lad os derefter tage et kig på introduktionen af ​​almindelige fejl på industrielle tablet-computere, bragt af Da Xier-redaktøren.

1. Intet svar ved opstart.

Løsning: Sørg først for, at strømmen til industripanelcomputeren er tændt, og at alle kabler er tilsluttet på plads.I de fleste tilfælde skyldes det, at du glemmer at sætte strømstikket i bundkortet.Du skal blot tilslutte bundkortets strømstik fra strømforsyningen til bundkortet for at løse problemet.

2. Displayet lyser ikke, nårindustriel tablet-computerer tændt, og resten er normalt.Løsning: Ryst forsigtigt signallinjen mellem grafikkortet og skærmen.Hvis problemet er løst, skal du

Tilslut skærmen og grafikkortet igen.Sørg for at stramme skruerne på signalledningen.

3. Efter opstart skal du blive i Windows i lang tid, men du kan ikke komme ind i systemet.Løsning: Denne situation er for det meste forårsaget af harddisken.Kontroller først, om datakablet og strømkablet på harddisken er godt forbundet.

Dette vil ske, hvis forbindelsen er dårlig.Tilslut harddiskens datakabel og strømkabel én gang, og sørg for, at kontakten er god, så kan j-problemet elimineres.

4. Nogle indikatorer for ADSL-modem er slukket.

Løsning: Når ADSLModem er tilsluttet strømforsyningen, lyser strøm-LED-indikatoren.Hvis LED-indikatoren er slukket, skal du kontrollere, om strømforsyningens ledninger er korrekte.

5. Der er ingen lyd, når du bruger tv-kortet til at afspille tv-programmer.

Løsning: Der er to situationer, den ene kan skyldes en konflikt mellem lydkortet og tv-kortet, skift pc'en på tv-kortet!Slot ved at løse konflikten for at løse problemet;den anden kan skyldes lydindgangen mellem lydkortet og tv-kortet. Hvis der ikke er nogen forbindelse, skal du finde installationsvejledningen til tv-kortet og derefter tilslutte tv-kortets lydudgangsgrænseflade med lydindgangsgrænsefladen på lydkort med lydindgangskabel tilsluttet tv-kortet.

HTB1klqLjYSYBuNjSspiq6xNzpXaPHotteste-produkter-på-markedet-LCD-skærm

6. Efter netværket er tilsluttet, kan Ping-kommandoen ikke bruges til at finde den anden parts computer.

Løsning: Generelt er netværkskablet enten blokeret, eller netværkskortet fungerer ikke korrekt.Et generelt netværkskort har to indikatorlys, den ene er en strømindikator, og den anden er en datasignalindikator.Hvis strømindikatoren ikke lyser, betyder det, at der er et problem med selve netværkskortet eller bundkortets kortplads, som kan løses efter udskiftning;signaltransmissionslyset lyser ikke, det er relateret til grænsefladen eller netværkskablet, og problemet kan løses efter kontrol én efter én.

7. Efter at systemet er startet, kan skrivebordet vises, men ikonerne, menuerne og værktøjslinjerne vises ikke tydeligt, eller skærmens opløsning kan ikke justeres, og billedet er groft.

Løsning: Det kan være forårsaget af tab af grafikkortdriveren.Du kan geninstallere grafikkortdriveren for at løse problemet.


Indlægstid: 24. september 2020