Hvordan leder LCD-skjøteskjermen bort varme?

Hvordan leder LCD-skjøteskjermen bort varme?

Skjøtekomponenter for store skjermer og driverkretser har en stor mengde varmespredning, og kvaliteten på varmespredningen påvirker direkte arbeidseffektiviteten og levetiden til LCD-skjøteskjermen.Det er ikke mulig å stole helt på selve produktets varmeavledningsfunksjon for å bruke skjermen vilkårlig.På varme sommeren bør du også være oppmerksom på de heteslagsforebyggende tiltakene for LCD-skjøteskjermen.Hvordan spre varme til LCD-skjøteskjermen?.

Metode 1: Kontrollere temperaturen i miljøet Hold miljøet der LCD-skjøteskjermen er ventilert og i romtemperatur;du kan bruke en vifte eller klimaanlegg for å kontrollere omgivelsestemperaturen;prøv å unngå uavbrutt bruk av LCD-skjøteskjermen i lang tid..

Metode 2. Regelmessig inspeksjon.Om sommeren bør teknikere sjekke varmespredningen til LCD-skjøteskjermen i tide, og regelmessig sjekke bruken av forskjellige skjermer.Det er en god inspeksjonsvane, slik at eventuelle kvalitetsproblemer kan elimineres i tide.Første gangs behandling.Det kan også løse problemet med svikt i flytende krystallskjøteenhetskort forårsaket av høy temperatur..

Metode tre, ved bruk av varmeledende materialer

Hvordan leder LCD-skjøteskjermen bort varme?


Innleggstid: 16. mars 2022